050 595 7 500
Встановлення та доставка
050 595 7 100
З усіма питаннями
Наші відділення на карті info@kramgranit.ua
Завантажде
наш каталог
PDF, 14,71MB

Гарантия

ГАРАНТІЙНІ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ

  • Покупець, який оформив замовлення на виготовлення надгробної плити або ритуального меморіалу з натурального граніту, попереджається, що представлений зразок каменю дає загальне уявлення про тип матеріалу і може відрізнятися від кам'яної плити, з якої буде виготовлено пам'ятник, візерунком прожилок, вкраплень і відтінком.  Наша майстерня надає гарантію на граніт - 10 років.
  • Майстри нашої художньої майстерні не несуть відповідальність за граматичні помилки в іменах ваших рідних і близьких, а також в їх датах життя і смерті після схвалення і підписання бланка замовлення.  Тому на етапі замовлення надгробки важливо уважно ознайомитися з усіма його деталями, а також обов'язково озвучити менеджеру всі побажання і вимоги.
  • При оформленні замовлення на виготовлення портрета наші фахівці рекомендують надавати фотографію хорошої якості, виконану професіоналом або фотографії з документів.  Для роботи ми приймаємо фотографії розміром від 3х2 см, а також групові знімки.  Якщо з якої-небудь причини замовник не може надати якісне фото, ми можемо використовувати аматорське.  У цьому випадку наш менеджер оцінить фотографію і попередньо проконсультується з гравером про можливість виконання по ній якісного портрета.  Наша майстерня надає можливість побачити і оцінити версію портрета на комп'ютері до гравіювання.
  • Надгробок, що відповідає всім вимогам замовника, це результат спільної плідної роботи і співпраці майстра і клієнта.  Ми на всіх етапах уважно перевіряйте всю документацію, ескізи, товари ДО їх установки на кладовищі.
  • При оформленні послуги установки монумента важливо точно вказати місце, а також уточнити обсяг попередніх робіт (необхідність демонтажу старої плити або огорожі, проведення підготовки ділянки перед монтажем).  Недостовірна інформація про умови установки і стан ділянки може призупинити роботу або значно її сповільнити.
  • Обов'язково повідомляйте при оформленні замовлення бажану дату установки, наприклад, до від'їзду, до річниці, до закінчення відпустки, тоді ми заздалегідь забронюємо час установки.
  • Процес установки пам'ятника завершується після затвердіння всіх розчинів, висихання фарб і ущільнення грунту.  Тому протягом перших двох тижнів КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯпроводити будь-які дії з монументом (рухати, розхитувати, повертати і т.д.).
  • Протягом 1-2 днів після завершення монтажу надгробної плити замовник зобов'язується підписати акт-прийому - передачі.  Якщо клієнт не підписує акт і не пред'являє письмові претензії в цей період, робота вважається прийнятою.
  • Гарантія поширюється за умови нашої установки, а гарантійний випадок настає тільки при дотриманні всіх перерахованих правил.
  • Претензії до якості продукції та установки приймаються протягом усього гарантійного терміну при дотриманні належного догляду за виробом, умови вказані у фирмовому гарантійному талоні який буде виданий після оформлення заказу. 

 

 

 

 

 

 

Зворотній зв’язок
Напишіть нам, і ми обов'язково вам відповімо